Biography

OM MIG

 

Jag är 20 år uppväxt på Vikbolandet utanför Norrköping, redan som liten älskade jag att klä mig som prinsessa. Jag älskar att stå framför kameran, det har jag alltid gjort!

 

Däremot står jag stadigt med båda fötterna på jorden och har en tro på en ljusare värld. Att få resa mycket och möta människor från alla världens hörn skulle vara ett privilegium och är inte alla förunnat.

 

Min dröm är att en dag gå på Victoria Secret podiet, en annan att bli Miss Universe. Min önskan är att kunna arbeta som internationellt känd modell och jag kommer kämpa för att nå dit. Ingen dröm är för stor och som världen ser ut idag är vi alla i behov av fred och hopp.

 

Det började redan som liten då jag gick i Fame-skola och Musikklass. Jag har dansat och sjungit sedan jag var 5 år. Efter avslutade gymnasiestudier (Naturvetenskapliga programmet) så bor jag i Norrköping där jag arbetar extra i klädaffär och arbetar som modell.

 

Det är en stor ära att få representera Sverige som Miss International och jag kommer alltid stå för att bidra och hjälpa samt stötta andra människor till att förverkliga sina drömmar runt om på vår fantastiska jord.

 

About me

 

I am 20 years old, born and raised at Vikbolandet outside Norrkoping.

I love to stand in front of the camera, I've always loved that!. I work extra in clothing stores and work as a model.

 

On the other hand, I stand with both feet on earth and have faith in a brighter world. Getting a lot of traveling and meeting people from all corners of the world would be a privilege.

 

My dream is to represent Victoria Secret on the big stage one day, another to be Miss Universe. My wish is to be able to work as an internationally known model and I will work hard to reach my goal.

No dream is too big and in today's society we are in need of peace and hope.

 

Already as a little girl, I loved to dress myself as a princess. I went to Fame School and Music Class. I have been dancing and singing since I was 5 years old. After completing upper secondary studies (Science program) I moved to Norrköping where I work extra in a clothing store.

 

It is a great honor to represent Sweden as Miss International and I will always be able to help and support other people to make their dreams come true and how to achieve it.

KONTAKTA MIG

 
 
 
 

BODY MEASURE:

 

Waist:

65 cm

 

Hips:

86 cm

 

Eyes:

Coloured

 

Hair:

Blond

 

Shoes:

37

 

Skin:

Fair

PERSONAL DETAILS:

 

Name:

Lina Ljungberg

 

Date of birth:

June 11, 1997

 

Location:

Norrköping, Sweden

 

Email:

model@linaljungberg.se

 

Phone:

+46 70 623 8296

 

Height:

174 cm

© Copyright. All Rights Reserved.